BURGERZONE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 541 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgerzone. Meer weten? Ontdek meer

12 feb 2024 om 17:10 Zeer vriendelijke man die geleverd heeft. Alles zag er prima uit. Echter was van de chicken bucket alles pikant. Het enigste dat normaal was zijn de chicken nuggets. Spijtig dat ze dit niet vermelden want dan had ik dit niet genomen. Alles weggegooid
7 feb 2024 om 11:03 Lekkere burgers
17 jan 2024 om 9:51 Goeie levering, burgers waren lekker. Heb goed gegeten.
16 jan 2024 om 0:42 Snelle levering. Maar rare geur en smaak. Van mijn bestelling at ik alleen de frieten…
7 jan 2024 om 1:06 alles was perfect !!
3 jan 2024 om 11:06 Hamburger had een hele rare smaak, we hebben deze toch maar niet opgegeten. (Jammer voor het vele geld!) Milkshake was lekker :)
9 dec 2023 om 23:11 Alles was lekker warm, ongeacht wat sommige comments zeggen. Patatjes lekker van smaak!!! Enige jammer is dat het vlees een zure geur had. Wij hebben het er voor de zekerheid van tussen genomen.
3 dec 2023 om 21:02 Eten was oké zonder meer, wel vrij koud. Jammer!
2 dec 2023 om 20:03 Ik had besteld tegen 18h en ze waren er precies op tijd. Spijtig dat je als alleenstaande zoveel eten moet bestellen. Maar dat is overal, niet alleen bij deze bezorger.