BURGERZONE

Recentebeoordeling


3 sterren uit 356 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgerzone. Meer weten? Ontdek meer

5 aug 2022 om 22:20 2 uur te laat!! Alles koud van eten en een heel onbeschofte persoon die leverde
4 aug 2022 om 21:43 double cheese besteld, was er tevreden mee, maar de chicken tenders en burger waren rauw en niet doorkookt! Heb deze moeten weg gooien. tender en burger vlees zijn veranderd, volgens mij nieuwe eigenaars want kwaliteit is zeker niet zoals voorheen!
31 jul 2022 om 22:23 Om 20 uur bestellen en om 22:30 word het bezorgd koud en niet alles zat er bij. Ik heb voor mijzelf 22:30 zelf eten staan te koken.
29 jul 2022 om 20:47 Normaal altijd super goed deze keer echt ni tevreden hamburger van kinderbox was koud fritjes er ni bij drank die ik besteld had was er niet bij uiteindelijk drank en fritjes geleverd fritjes ijskoud
27 jul 2022 om 21:49 Vers lekker zoals aaltijd Had chicken wings besteld met bicky burger Krokant, vers, niet te veel of te weinig gebakken Alles was perfect Bedankt
26 jul 2022 om 22:15 Half 7 bestelling gedaan kwart over 8 is het geleverd
24 jul 2022 om 23:12 Anderhalf uur wachten op koud eten. Ja, deze bestelling werd geplaatst op een zondag! Dat het wat langer kan duren dan normaal en zeker tijdens TML is niet onverwacht maar is geen reden om het koud te laten worden! Gebruiken jullie thermoboxen?
23 jul 2022 om 23:17 Alles lekker en nog warm
22 jul 2022 om 20:44 Super zoals altijd!
22 jul 2022 om 0:48 Ik raad het helemaal niet aan, het eten is erg slecht en ik had een bestelling van 30 minuten, wachtend op je 1 uur en 50 minuten. Het eten was koud en erg slecht van smaak?
21 jul 2022 om 20:43 Perfect in orde heel aardig kindje met ik vermoed de papa doe zo voort en mooi op tijd
21 jul 2022 om 20:20 2 u te laat, tiramisu bevroren. Vr de rest lekker.