BURGERZONE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 549 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgerzone. Meer weten? Ontdek meer

14 apr 2024 om 14:54 Ik bestel regelmatig bij burger zone en elke bestelling is correct geleverd en lekker! Ze zijn wel echt goed voor hun burger menu's en minder het frituur gedeelte. Maar dat is oké, hun burgers en potato wedges zijn heeeel lekker.
3 apr 2024 om 19:30 Extreem lang moeten wachten. Patat was niet gaar
26 mrt 2024 om 20:03 Too much mushrooms and too much hot sauce,burger was not stable everything split out,no more ordering definitely
17 mrt 2024 om 21:36 Was al koud
16 mrt 2024 om 22:14 altijd zeer vriendelijke persoon bij de levering . Is er een probleempje inzake je levering bellen ze je meteen op ! Goede klantendienst !
5 mrt 2024 om 20:19 goed en op tijd geleverd, en smaakte goed
12 feb 2024 om 17:10 Zeer vriendelijke man die geleverd heeft. Alles zag er prima uit. Echter was van de chicken bucket alles pikant. Het enigste dat normaal was zijn de chicken nuggets. Spijtig dat ze dit niet vermelden want dan had ik dit niet genomen. Alles weggegooid
7 feb 2024 om 11:03 Lekkere burgers
17 jan 2024 om 9:51 Goeie levering, burgers waren lekker. Heb goed gegeten.
16 jan 2024 om 0:42 Snelle levering. Maar rare geur en smaak. Van mijn bestelling at ik alleen de frieten…
7 jan 2024 om 1:06 alles was perfect !!
3 jan 2024 om 11:06 Hamburger had een hele rare smaak, we hebben deze toch maar niet opgegeten. (Jammer voor het vele geld!) Milkshake was lekker :)