BURGERZONE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 561 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Burgerzone. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 12:53 Weer zeer lekker! En heel snel!
29 jun 2024 om 21:36 Ik heb nogal redelijk veel haar in mijn burger/ frietjes gevonden. Nu niet bepaald smakelijk. Bezorging was veel later dan was aangegeven,telefonisch contact gehad, ze wisten eerst niet eens dat we een bestelling hadden geplaatst. Z
25 jun 2024 om 7:19 Alles ging met haast en zonder schaamte dat er maar 1 drankje is bezorgd ipv 2. Na de eerste keer gaf ik het een kans, na deze tweede keer nooit meer. De frieten/aardappelen waren gebakken in een zeer geurende olie. Grote zonde voor het geld.
24 jun 2024 om 20:04 Was zeer lekker en vers kwaliteit top
1 jun 2024 om 19:17 Het is echt verrukkelijk. Echt een aanrader! De burger is sappig en zacht. Alles proeft vers aan. Ik heb nog nooit zo een lekkere burger gegeten. De potetoes waren ook heel crunchy. De bezorgtijd kon wel wat sneller maar voor de restl niets te klagen
26 mei 2024 om 20:09 De smaken waren goed enkel al koud en de frietjes waren slap
10 mei 2024 om 23:00 Het was lekker,wel verkeerde drank geleverd
7 mei 2024 om 6:52 Super lekkere burgers en de levertijd was vtoeger dan aangegeven!
21 apr 2024 om 21:28 Zeer lekker en vroeger geleverd dan gemeld
14 apr 2024 om 14:54 Ik bestel regelmatig bij burger zone en elke bestelling is correct geleverd en lekker! Ze zijn wel echt goed voor hun burger menu's en minder het frituur gedeelte. Maar dat is oké, hun burgers en potato wedges zijn heeeel lekker.
3 apr 2024 om 19:30 Extreem lang moeten wachten. Patat was niet gaar
26 mrt 2024 om 20:03 Too much mushrooms and too much hot sauce,burger was not stable everything split out,no more ordering definitely